ro en ru
Contacte
str. Ion Inculeț 105
(+373 22) 22 77 66
[email protected]


DESPRE NOI

        Compania de construcţii “Interactiv” S.A. a fost înfiinţată în anul 1995 la data de 2 noiembrie (IDNO 1003600047571) şi activează pe piaţa imobiliară şi a serviciilor în Republicii Moldova în baza Licenţei seria A MMII Nr.030981, desfăşurînd activităţi precum: construcţii de case particulare; construcţii de cartiere locative; construcţii inginereşti; lucrări de finisaj; instalarea reţelelor inginereşti interioare si exterioare de gazificare, apă şi canalizare; montarea sistemelor de încălzire autonomă; producerea construcţiilor din metaloplast si aluminiu (uşi, geamuri, pereţi despărţitori, vitralii, etc.) 

Sediul Companiei se află în municipiul Chişinău, strada Ion Inculeţ 105.

 

 

       Fiind în rolul de antreprenor general, subantreprenor sau investitor al proiectelor de construcţii civile şi industriale, “Interactiv” S.A. a reuşit să realizeze mai multe proiecte importante. Cartea de vizită a companiei este implementarea şi utilizarea celor mai noi tehnologii, materiale şi echipamente.

 

        În pofida dificultăţilor economico-sociale specifice perioadei de tranziţie, “Interactiv” S.A. a fost prima companie din Republica Moldova care a construit prima parcare subterană, în anul 1997 a aplicat sistemul de planificare individuală al apartamentelor; a iniţiat montarea sistemului de încălzire autonomă individuală, in anul 2002 a iniţiat instalarea contoarelor de apă în camere sanitare pentru efectuarea controlului de către organele competente de stat, fără a incomoda locatarii.

                      

Din anul 1995 pînă în prezent compania “Interactiv” S.A. a realizat construcţia mai multor obiecte precum:

  • Blocuri locative cu suprafaţa totală de 45 000 m2/ 423
  • Case individuale cu suprafaţa totală de 7500 m2/ 43  
  • Oficii şi spaţii comerciale cu 6800m2/ 12
  • Parcări subterane    
  • Staţii de alimentare PECO 
  • Staţii de epurare 
  • Bănci 
  • Restaurante                      

     

       Pentru realizarea cu succes a proiectelor, compania dispune de tehnică şi utilaj propriu ce permite efectuarea lucrărilor de construcţie necondiționat. Compania dispune de: excavatoare, mixere şi pompe pentru transportarea de betoane, tractoare, buldozere, camioane, macara, gredere, compactoare, vibratoare, mini încărcătoare, schele, suporţi, cofraj, popi, etc.

 

      În cadrul companiei activează ingineri, maiştri, manageri si muncitori atestaţi în domeniu, care se bucură de asigurări sociale si medicale, protecţie a muncii, salarizare pe potriva muncii prestate şi echipament special pentru a asigura calitatea lucrărilor efectuate.

 

       În domeniul calităţii “Interactiv”S.A. deţine Certificatele de Calitate ISO 9001; 14001; 18001 şi are implementat un sistem de management integrat pentru a creşte productivitatea, satisfacţia şi încrederea clienţilor, pentru a-şi permite să reducă preturile, să extindă si să consolideze piaţa imobiliara. 

                                                     

© 2014 Interactiv. Все права защищены.